FUNCTIEGERICHTE (AANSTELLINGS) KEURINGEN

Keuringen

Algemene keuringen. 

Lamers Zorg & Arbeid laat keuringen uitvoeren door Meditel. U kunt zelf eenvoudig uw afspraak inplannen via hun online planning site. Omdat dit individuele keuringen zijn en geen groepsgewijze, staan deze als particuliere keuring op deze planning site.

Wenst u een keuring te ondergaan, al dan niet in overleg met uw werkgever en niet zijnde een aanstellingskeuring, klik dan hier voor de planning site. De genoemde keuringen voldoen aan de specifieke beroepseisen. Staat de door u gewenste keuring er niet tussen, maatwerk is altijd mogelijk. 

 

Functie Gerichte Aanstellingskeuring

Als het uitoefenen van de functie extra risico’s met zich meebrengt voor de gezondheid en of veiligheid van de medewerker en/of derden zijn er mogelijk verplichtingen tot een aanstellingskeuring.

Deze keuringen zijn aan strikte regels gebonden. Lamers Zorg & Arbeid kan u informeren over de regels en voor welke functies deze keuringen verplicht zijn.

Uiteraard kunnen wij indien nodig een aanstellingskeuring voor uw (nieuwe) medewerker uitvoeren en dit traject voor u regelen.

CONTACT

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlenging, dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De Wetstraat 130
7551 GC Hengelo

074 – 82 00 357

Contact
Privacy voorwaarden *