Medewerker Tevredenheidsonderzoek (Vragenlijsten)

Data gedreven HR

Experts zijn ervan overtuigd dat data gedreven HR de toekomst heeft. Laagdrempelige maar uiterst effectieve scans bieden een oplossing. Middels kristalheldere inzichten en praktische adviezen krijgt u hulp bij het verlagen van verzuim en verloop, verhogen van de vitaliteit,
inzetbaarheid en tevredenheid. Met een jaarlijks MTO onderzoeken weet u wat er speelt binnen uw bedrijf en kunt u KPI’s inzichtelijk maken. Onze scans bestaan uit een aantal modules waaruit u zelf kunt kiezen. 

mto

PAGO

PAGO staat voor Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek. Het periodiek aanbieden hiervan is verplicht voor werkgevers (artikel 18 van de Arbowet). Met een PAGO kunt u risico’s die de arbeid met zich meebrengt zo veel mogelijk voorkomen (gezondheid & veiligheid). Indien werknemers met gevaarlijke stoffen werken, dan moet de werkgever zorgen dat er een PAGO wordt aangeboden voordat de mogelijke blootstelling plaatsvindt, tussentijds, na incidenten, en na afloop. Lees in onze blogpost meer over de verhoogde boeteoplegging voor het niet serieus nemen van gevaarlijke stoffen.

 

PMO

PMO staat voor Preventief Medisch Onderzoek. Met een PMO wordt er gekeken naar de gehele gezondheid van medewerkers. Denk hierbij aan werkstress of leefstijl. Het gaat hierbij dus om lichamelijk én mentale gezondheid. Het uitvoeren van een PMO is erg belangrijk voor duurzame inzetbaarheid. Het is niet verplicht.

 

CONTACT

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlenging, dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De Wetstraat 130
7551 GC Hengelo

074 – 82 00 357

Contact
Privacy voorwaarden *