PAGO of PMO

PAGO of PMO

Periodiek / Preventief  Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek

Opstartfase

Als werkgever dient u medewerkers de mogelijkheid te bieden tot het laten verrichten van een periodiek / preventief medisch onderzoek.  Lamers Zorg & Arbeid kan u een PAGO of PMO op maat aanbieden voor uw medewerkers.

De PAGO/ PMO kan (deels) digitaal worden uitgevoerd door middel van vragenlijsten waarbij u de thema’s zelf kunt kiezen en daarmee de uitkomst werkbare inzichten oplevert. Er zijn meer dan 50 thema’s beschikbaar, van leefstijl en stress tot timemanagement. Een digitaal onderzoek wordt doorgaans gecombineerd met een fysiek onderzoek

Uitkomsten

De uitkomsten van de vragenlijsten en het fysiek onderzoek worden in rapportvorm en tevens door middel van een digitaal dashboard gepresenteerd. Voor de werkgever gaat het uiteraard om managementinformatie en worden niet de individuele bevindingen teruggekoppeld. 

Indien daar aanleiding voor is, zal de werknemer geadviseerd worden om contact te zoeken met een medicus en / of de bedrijfsarts.

Mocht u een PAGO/PMO willen aanvragen of hierover meer informatie wensen te ontvangen, vult u dan aub onderstaand contactformulier in. Iemand van ons zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 Werkplekanalyse

Hebt u werkplekanalyse, ergonomische aanpassingen of bedrijfsfysiotherapie nodig voor uw medewerkers, wij beschikken over een goed en betrouwbaar netwerk en kunnen u hierin adviseren en dit voor u regelen.

CONTACT

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlenging, dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De Wetstraat 130
7551 GC Hengelo

074 – 82 00 357

Contact
Privacy voorwaarden *